Waterwerken

In 2022 ontwikkelde BLdR het interactieve kunstproject Waterwerken voor de buitententoonstelling VOORLOPERS in het park van Paleis Soestdijk. BLdR transformeerde met gebruik van o.a. Qr-codes een deel van het park naar een luister-, kijk- en gespreksruimte rond het waterthema.

Posing as...A BOOK

Posing as … a Book omvat een uitgebreid overzicht van Posing as… kunstproducties uit de afgelopen 20 jaar. Het (meestal in situ) werk, vaak ook in samenwerking met anderen, reflecteert steeds op thema’s die gebaseerd zijn op de fysieke en mentale verhouding die mensen met hun complexe ruimtelijke en sociale omgeving hebben. Een boek als  voorstel, een boek als kunstwerk.
Publicatie: A4 - 275 pag. | Uitgave: BLdR | Den Haag | Amsterdam 2023

Posing as...Projecten

Posing as… kunstprojecten reflecteren (meestal in situ) steeds op thema’s die gebaseerd zijn op de fysieke en mentale verhouding die mensen met hun complexe ruimtelijke en sociale omgeving hebben. De Posing as … studies en projecten waarin poses en personages die in velerlei vormen en gedaanten komen boven- drijven, worden uitgelicht en ge-remorph-t, geven BLdR en hun publiek de mogelijkheid de omgeving vanuit uiteenlopende gezichtspunten en tegenstellingen te scannen en een telkens andere versie of variant te laten ontstaan.